BYE BYE VAKANTIE

De vakanties zijn weer voorbij. Hopelijk heb je de tijd en mogelijkheid gehad om even helemaal op te laden en bij te komen. Op vakantie heb je je vast voorgenomen niet zoveel te haasten, dingen anders te gaan doen en vooral jezelf niet gek te maken. Maar als de dagelijkse dingen beginnen is dat helemaal niet zo eenvoudig. De mailbox zit helemaal vol, nieuwe projecten starten op je werk, kinderen moeten weer naar school en clubjes. Voor je het weet loop je weer over……

Maar met kleine stapjes kun je ervoor zorgen dat je stress in het dagelijks leven minder wordt. Dit is heel belangrijk omdat chronische stress kan zorgen voor klachten zoals stijve spieren, rugpijn, hoofdpijn, maag/darmproblemen, slaapproblemen, paniekaanvallen en (chronische) ziekten verergeren. Veranderingen beginnen met kleine stapjes. Download hier de gratis tips om stress aan te pakken en burn-out te voorkomen

En kijk nog eens terug naar die mooie vakantiefoto’s, print ze uit en hang ze aan de muur. Als een herinnering aan een mooie tijd en om je te attenderen dat ontspannen en genieten altijd belangrijk zijn.

Hoe ga jij hiermee om? Ik lees je reacties graag. Stuur me gerust een mailtje op amplitudecoaching@gmail.com. En als jij je klachten wilt aanpakken maar je weet niet waar te beginnen, stuur me dan een berichtje of boek een afspraak. Het leven is te kort om acties maar uit te blijven stellen!

‘Het verandert alleen, als je het anders gaat doen’

Geef een reactie