REVIEWS

Hieronder een aantal reviews van mijn cliënten.. Ik vind het namelijk belangrijk dat jij als websitebezoeker reviews kunt lezen, maar ik wil mijn cliënten beschermen en bedanken voor hun vertrouwen in mij. Daarom plaats ik deze reviews anoniem, tenzij mijn cliënt hier uitdrukkelijk toestemming voor heeft gegeven.

4
mei 2023
“Bij Nanette kon ik terecht toen ik in een zoveelste depressie zat. Ik ben zelf coach en gezondheidstherapeut. Ik heb veel kennis en toch, net daarom ben ik vastgelopen in een negatief spiraal. Nanette geloofde in me en kon me weer vertrouwen in mezelf laten ervaren. Praktische tools tegen mijn negatieve gedachten, intensieve diepte massages en een nuchtere kijk op mij maakten van mij weer de vrouw die ik ooit was. 😀 Ik ben zo dankbaar dat ik bij Nanette terecht kon en met haar aanpak. Dankjewel lieve Nanette.
Ps. Ik mag nog terug gaan wanneer ik voel dat ik terug moest afglijden. 😀”
5
april 2023
“De behandelingen bij Nanette waren super fijn! Het waren fijne gesprekken waarbij ze goed doorvroeg om tot de kern te komen. Dit in combinatie met de massages zijn een echte aanrader.
5
maart 2023
“Als nuchtere zeeuw durf ik antwoorden te geven op vragen die er voor mij toe doen.
Zo komen fysiek door haar behandelingen en geestelijk de boel lekker los!”
5
maart 2023
“Hele kundige inventarisatie van mijn klachten. De behandelingen ervaar ik positief. De opbouw in de behandelingen naar de kern van het het probleem vind ik erg prettig.”
5
maart 2023
“Fijn gesprek, en weer handvaten gekregen.
De massage is soms wel heftig, zorgt er wel voor dat de energie weer gaat stromen..
Ook de vragenlijst die je over de mail krijgt is wel fijn als je het even niet meer zo goed weet.
Nanette is een betrokken vrouw, vrolijk en nuchter..”