Over Amplitude Coaching

Amplitude Coaching is een praktijk voor Natuurgeneeskunde gevestigd in Goes. De praktijk wordt gerund door Nanette van der Veen. Ik ben gespecialiseerd in natuurgeneeskundige behandelingen bij burn-out, stress, vermoeidheid en overgang.

Als gezondheidstherapeut ik vanuit uit van het natuurgeneeskundige principe: ‘lichaam en geest zijn één’. Lichamelijke klachten en psychische problemen kunnen niet los gezien worden en kunnen dus ook niet los behandeld worden. Alleen dan kunnen veel klachten kunnen worden verminderd en zelfs weggenomen. Ook wordt veel aandacht geschonken aan je persoonlijkheid, omdat dit een groot effect heeft op je emoties en soort klachten dat je ontwikkelt. Ik gebruik als hooftherapie massage en  reflexologie (dieptemassage en voetreflexologie). Aangevuld met onder andere fytotherapie (kruidengeneeskunde), gemmotherapie, aromatherapie, Bach bloesems en biorelaxatie, psychotherapie en lifestyle aanpassingen.

Voor de behandelingen kun je naar mijn praktijk komen, maar een online consult is ook mogelijk.

Meer weten? Stuur een mailtje naar amplitudecoaching@gmail.com of vul het contactformulier in. Direct online een afspraak maken kan ook door hier te klikken.

Amplitude Coaching is gevestigd in Goes en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 220.38.576.

Het adres voor behandelingen is:

Amplitude Coaching  Statenhof 19 4463TV Goes Amplitudecoaching@gmail.com