Over Amplitude Coaching

Amplitude Coaching is een praktijk voor Natuurgeneeskunde gevestigd in Goes. Ik ben gespecialiseerd in natuurgeneeskundige behandelingen bij burn-out, stress, vermoeidheid en overgang.

Mijn naam is Nanette van der Veen en ik ben gestart met Amplitude Coaching met als doel mensen van (chronische klachten) af te helpen, zoals burn-out, stress, vermoeidheid en overgang . Zelf heb ik in 2008 ook een ernstige burn-out gehad. Dus ik weet hoeveel impact dit op jouw leven heeft, maar ook op de levens van de mensen om je heen.

Ik ben Natuurgeneeskundig consulent (Europese Academie, Antwerpen) . Daarnaast heb ik de opleiding Burn-Out Coach gevolgd aan de Europese Academie, een speciale opleiding voor het natuurgeneeskundig behandelen van burn-out. Op dit moment volg ik de opleiding tot gezondheidstherapeut bij de Europese Academie. Deze hoop ik in 2021 af te ronden. Als gezondheidstherapeut is Natuurgeneeskunde de basis van alle behandelingen.

Binnen Amplitude Coaching werk ik vanuit uit van het natuurgeneeskundige principe: ‘lichaam en geest zijn één’. Lichamelijke klachten en psychische problemen kunnen niet los gezien worden en kunnen dus ook niet los behandeld worden. Alleen dan kunnen veel klachten kunnen worden verminderd en zelfs weggenomen. Ook wordt veel aandacht geschonken aan je persoonlijkheid, omdat dit een groot effect heeft op je emoties en soort klachten dat je ontwikkelt.

Daarvoor gebruik ik verschillende therapieën waaronder coaching / psychotherapie, voedingstherapie, aromatherapie, fytotherapie, gemmotherapie, reflexologie (dieptemassage en voetreflexologie), Bach bloesems en biorelaxatie.

Ik behandel in mijn praktijk aan huis of online.  

Ik ben student-lid van de Landelijke Vereniging Natuurgeneeskundig Therapeuten onder lidmaatschapnummer 19.025. Voordeel voor u is dat er nu al de mogelijkheid voor klachten in te dienen via een onafhankelijk tuchtrecht, mocht u dat nodig zijn. Lees hier, hoe u een klacht kunt indienen.

Meer weten? Stuur een mailtje naar amplitudecoaching@gmail.com of vul het contactformulier in. Direct online een afspraak maken kan ook door hier te klikken.

Amplitude Coaching is gevestigd in Goes en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 220.38.576.

Het adres voor behandelingen is:

Amplitude Coaching  Statenhof 19 4463TV Goes Amplitudecoaching@gmail.com 

Amplitude Coaching is onderdeel van mijn adviesbureau Food Quality Plus, waar ik werk als adviseur voedselveiligheid en supplier auditor . Ik ben in 1986 afgestudeerd als levensmiddelentechnoloog en -microbioloog aan de Universiteit Wageningen. Mijn belangstelling voor goed en veilig voedsel zit er dus al lange tijd in. Dit breid ik verder uit in mijn praktijk voor Natuurgeneeskunde.