THUIS AAN DE SLAG

Heb jij vaak last van stressklachten? Dan is dit iets voor jou.

Dit pakket bestaat uit 10 balanskaarten. Op elke balanskaart wordt een apart onderwerp behandeld. Doel is je stressklachten aan te pakken en je balans te verbeteren. Daarnaast ontvang je in je e-mail praktische oefeningen. Elke week eentje, 5 weken lang. Deze tijd is nodig om veranderingen echt goed aan te leren, zodat je niet weer terugvalt.


STRESSKLACHTEN: 5 KLACHTEN DOOR STRESS MET OPLOSSINGEN

Op de eerste 5 kaarten wordt steeds één stressklacht behandeld: rugpijn, schouders/nek, gapen/zuchten, kaakklemmen en slaapproblemen. Je leert waar de klachten vandaan komen, hoe je ze kunt herkennen én wat je eraan kunt doen.

‘Ik wist niet dat veel gapen en zuchten een teken van stress waren. Door deze balanskaart weet ik niet alleen waar het vandaan komt, maar ook wat ik er zelf aan kan doen

BALANSREGELS: 5 SIMPELE MANIEREN OM STRESS TE VERMINDEREN

Op de volgende 5 kaarten worden 5 belangrijke balansregels besproken om stress aan te pakken en klachten te verminderen: 75% regel, bewegen, rust, bodyscan en het kan anders. Hier leer je ook hoe je terugval kunt voorkomen en herstel kunt bevorderen.

Deze balansregels zijn simpel maar erg effectief. Met een kleine aanpassing in je dagelijks leven, heb je meteen minder stress. Ik had dat graag eerder geweten!’

VERANDEREN LUKT ALLEEN DOOR ERMEE TE OEFENEN: WEKELIJKS OEFENINGEN IN JE MAILBOX

Maar dat is nog niet alles. Bij deze kaarten horen ook oefeningen die je per email krijgt thuisgestuurd. Deze vul je in en je krijgt hierop ook feedback! Zo help ik je verder met je herstel.

De praktische oefeningen zijn precies de stok achter de deur die ik nodig had. De persoonlijke feedback is fijn. Hierdoor heb ik echt minder klachten.’

Dus werken met deze kaarten is makkelijk, leerzaam met snel resultaat en je kunt dat gewoon thuis doen.HOE WERKEN DE BALANSKAARTEN?

5 weken lang ontvang je:
elke week een Balanskaart waarbij een belangrijke stressklacht besproken via de email (pdf)
elke week een extra Balanskaart met meer uitleg en toepassing van 1 van de 5 balansregels via de email (pdf)
elke week een online oefening om in te vullen en toe te sturen. Hierop krijg je feedback
– Je geeft zelf aan wanneer je wilt starten!
– Niet tevreden geld terug

Voor het hele traject van 5 weken betaal je slecht € 24,95. Dat is dus nog geen 5 euro per week.

Vragen? Mail naar amplitudecoaching@gmail.com