Workshops

Deze leuke en leerzame gratis workshop doe je deels zelf thuis! Je krijgt een opdracht om een mandala in te kleuren. Na afloop stuur je deze per mail of whatsapp naar me toe. Want JA, zelfs het inkleuren van een mandala zegt al veel over je persoonlijkheid. Later volgt dan een gratis webinar met een kleine groep mensen. Hier vertel ik je meer over de karaktereigenschappen die maken dat de een meer gevoelig is voor stress en burn-out en hoe je dit kunt herkennen. Ik bespreek dan ook (anoniem) de toegestuurde mandalas. Uiteraard krijg je ook tips om burn-out te voorkomen of om weer uit een burn-out te komen. Je kunt ook jouw vragen stellen.

Ik doe dit om je kennis te laten maken met mij en mijn praktijk. Workshop/webinar is gratis en zonder verplichtingen. Het webinar zal plaatsvinden op 27 december 2022 van 20.00 tot 21.00u. Schrijf je in via onderstaande button. Ik stuur je na inschrijven op onderstaande link, de verdere uitleg toe. Er is ook een mogelijkheid om 1 op 1 de resultaten te online te bespreken. Mail me even als je daarin interesse hebt. Deze sessie kost €15,00 en duurt ongeveer 20 minuten.

Deze workshop heb ik ook gegeven op het Puur Natuur Festival op 2 juli in Goes. Ook heb ik deze in november gegeven als workshop bij CareforUs. Wat een verbaasde blikken heb ik daar ontvangen. Want ja, een tekening vertelt heel veel over je. Doe mee en ontdek het zelf.


Leer over kruiden en aroma’s en aroma’s die kunnen helpen bij burn-out stress, slaapproblemen en hoofdpijn. Tijdens deze leuke workshop leer je over de mogelijkheden bij gebruik als thee, op de huid, in je voeding en via inhalatie

Ruik en proef tijdens deze workshop en leer wat de kruiden en aroma’s voor jou en je gezin kunnen doen en leer een ontspanningsmassage die effectief is bij hoofdpijn.

Deze workshop duurt 3 uur en vindt plaats bij Amplitude Coaching in Goes

De kosten van deze workshop bedragen slechts € 35,-. Deze workshop wordt dit jaar gegeven op:

  • vrijdag 15 juli van 14.00-17.00u (VOL)
  • vrijdag 16 september van 14.00-17.00u. (VOL)
  • zaterdag 17 september van 14.00-17.00u (VOL)
  • 2023: data volgen nog

Interesse, maar kun je niet op bovenstaande data? Stuur me dan even een email zodat ik je op de hoogte kan stellen van andere data waarop deze workshop wordt gegeven.