Workshops / WEBINAR

WEBINAR: ZOEK JE BALANS – VERMINDER STRESSKLACHTEN

Tijdens dit gratis webinar leg ik je uit hoe je stressklachten kunt verminderen en een balans kunt vinden. Chronische stressklachten kunnen een groot effect hebben op het dagelijks leven. Hoofdpijn, gespannen schouders, kaakklemmen, hyperventilatie, hartkloppingen, slecht slapen, concentratiestoornissen, overgevoeligheid voor licht of geluid, slecht humeur zijn er nog maar een paar. We duiken in de theorie van stress en balans en je krijgt een groot aantal tips en oefeningen mee om mee aan de slag te gaan.

Datum: donderdag 25 mei 2023, online, 20.00u-21.00u

Want…..het verandert alleen als je het anders gaat doen!


WEBINAR: BEN JIJ GEVOELIG VOOR CHRONISCHE STRESS en BURNOUT?

Tijdens deze gratis webinar leg ik je uit hoe je persoonlijkheid je gevoeligheid voor stress beïnvloedt. Aan de hand van voorbeelden leg ik je uit waarom juist jij klachten krijgt.  Dit is terug te vinden in diverse karaktereigenschappen. Uiteraard vertel ik ook wat je kunt doen om stressklachten te voorkomen en hoe je klachten kunt verminderen Ook geef ik tips om valkuilen te vermijden, zodat je minder snel in herhaling zult vallen.

Onderdeel van deze webinar is een thuisopdracht. Je krijgt een opdracht om een mandala in te kleuren. Na afloop stuur je deze per mail of whatsapp naar me toe. Want JA, zelfs het inkleuren van een mandala zegt al veel over je persoonlijkheid. Tijdens het webinar bespreek ik (anoniem) de toegestuurde mandala’s. Je kunt ook jouw vragen stellen.

Ik doe dit om je kennis te laten maken met mij en mijn praktijk. Workshop/webinar is gratis en zonder verplichtingen. Het webinar zal plaatsvinden op 27 december 2022 van 20.00 tot 21.00u. Schrijf je in via onderstaande button. Ik stuur je na inschrijven op onderstaande link, de verdere uitleg toe.

Deze workshop heb ik ook gegeven op het Puur Natuur Festival op 2 juli in Goes. Ook heb ik deze in november gegeven als workshop bij CareforUs. Wat een verbaasde blikken heb ik daar ontvangen. Want ja, een tekening vertelt heel veel over je. Doe mee en ontdek het zelf.

2023-2024: datum volgt nog, je kunt nu niet inschrijven.


Leer over kruiden en aroma’s en aroma’s die kunnen helpen bij burn-out stress, slaapproblemen en hoofdpijn. Tijdens deze leuke workshop leer je over de mogelijkheden bij gebruik als thee, op de huid, in je voeding en via inhalatie

Ruik en proef tijdens deze workshop en leer wat de kruiden en aroma’s voor jou en je gezin kunnen doen en leer een ontspanningsmassage die effectief is bij hoofdpijn.

Deze workshop duurt 3 uur en vindt plaats bij Amplitude Coaching in Goes

De kosten van deze workshop bedragen slechts € 35,-. Deze workshop wordt dit jaar gegeven op:

  • 2023-2024: data volgen, je kunt je nu niet inschrijven

Interesse, maar kun je niet op bovenstaande data? of wil je op de hoogte worden gehouden: Stuur me dan even een email zodat ik je op de hoogte kan stellen van andere data waarop deze workshop wordt gegeven.