MASTERCLASS / WORKSHOP

MASTERCLASS ZOEK JE BALANS VERMINDER STRESSKLACHTEN

Chronische stressklachten kunnen een groot effect hebben op het dagelijks leven. Hoofdpijn, gespannen schouders, kaakklemmen, hyperventilatie, hartkloppingen, slecht slapen, concentratiestoornissen, overgevoeligheid voor licht of geluid, slecht humeur zijn er nog maar een paar. Tijdens deze masterclass leg ik je uit hoe je stressklachten kunt verminderen en een balans kunt vinden en weer controle kunt krijgen over je leven.

We duiken in de theorie van stress en balans en je krijgt een groot aantal tips en oefeningen mee om mee aan de slag te gaan.

Na afloop krijg je 5 weken lang de bijbehorende balanskaarten en oefeningen thuisgestuurd, zodat je zelf verder aan de slag kunt. De oefeningen kun je ook insturen en daarop krijg je praktische feedback waar jij weer meer verder kunt. Lees hier meer over deze balanskaarten.

Deze masterclass vol informatie kost slechts € 24,95.

Dit is INCLUSIEF het 5-weken traject zoek je balans – verminder stressklachten met de balanskaarten, oefeningen en persoonlijke feedback!

Datum: woensdag 10 januari 2024, online, 20.00u-21.00u

Want…..het verandert alleen als je het anders gaat doen!


Interesse, maar kun je niet op bovenstaande datum? of wil je op de hoogte worden gehouden: Stuur me dan even een email zodat ik je op de hoogte kan stellen van andere data waarop dit webinar zal worden gegeven.