Werkboek Burn-Out

Tijdens mijn opleiding tot burn-out coach heb ik een werkboek ontwikkeld. Het doel is dat je op een laagdrempelige manier meer leert over je burn-out en de klachten die jij ervaart. En daarmee zelf aan de slag kan thuis.

Het Burn-Out werkboek is opgezet in de vorm van een bullet journal. Je kunt hierin informatie vinden, je eigen klachten en voortgang noteren maar ook lekker schrijven, aantekeningen maken of tekenen en inkleuren. Door op een andere manier bezig te zijn met je burn-out krijg je inzicht in bepaalde patronen, klachten, denkwijzen en valkuilen, terwijl het tekenen/kleuren/schrijven zorgen voor de broodnodige ontspanning.

Het Burn-Out werkboek krijg je gratis als je na een intakeconsult besluit een burn-out traject te volgen bij Amplitude Coaching.

Hieronder staan nog een aantal bladzijden uit het werkboek om je een idee te geven van de inhoud.

Het werkboek bestaat uit totaal 50 pagina’s met tips en 20 pagina’s om zelf te vullen en kost €14,50 inclusief 21% BTW en inclusief verzendkosten (binnen Nederland)

Je kunt het werkboek nu direct bestellen door hier te klikken. Je wordt dan naar de PayPal site doorgestuurd om te betalen en je adresgegevens in te vullen.

Geen PayPal? Stuur even je adresgegevens in een email naar amplitudecoaching@gmail.com en dan komt er een IDEAL betaallink jouw kant op.

Een burn-out ontwricht je hele leven! Blijf er niet mee rondlopen!