Werkboek Burn-Out

Meteen zelf aan de slag met je burn-out of chronische stressklachten? Dan is dit werkboek burn-out iets voor jou!

Het Burn-Out werkboek is opgezet in de vorm van een bullet journal. Je kunt hierin informatie vinden, je eigen klachten en voortgang noteren maar ook lekker schrijven, aantekeningen maken of tekenen en inkleuren. Door op een andere manier bezig te zijn met je burn-out krijg je inzicht in bepaalde patronen, klachten, denkwijzen en valkuilen, terwijl het tekenen/kleuren/schrijven zorgen voor de broodnodige ontspanning.

Het werkboek bestaat uit totaal 50 pagina’s met tips en oefeningen. Pak je potloden en kleur jezelf uit je burn-out! Daarnaast zijn er nog 20 lege pagina’s om zelf te vullen.

Het werkboek kost €7,50 excl verzendingHet werkboek wordt binnen 3 werkdagen naar je verzonden. Indien je niet tevreden bent, kunt je dat per email laten weten op amplitudecoaching@gmail.com. Je kunt het daarna terugsturen naar Statenhof 19, 4463 TV GOES. Retourzending op jouw kosten.


Wil je meer dan alleen een werkboek en echt serieus aan de slag met je burn-out? Dan is het Voorbij je Burn-Out Traject iets voor jou! In een traject van 6 maanden gaan we aan de slag met gesprekken, oefeningen (waaronder die uit het werkboek burn-out) en massage om je weer terug op koers te brengen.

Een burn-out ontwricht je hele leven! Blijf er niet mee rondlopen!