Prijzen

Intake gesprek –  30 minuten –  25 euro

Tijdens het online intakegesprek worden je klachten en verwachtingen besproken en stellen we een behandeltraject samen. 

Het intakegesprek heb ik qua kosten zo laag mogelijk gehouden, jij kunt kijken of mijn aanpak voor je werkt. Maar ook kan ik zo inschatten of ik je voldoende kan helpen.

Natuurgeneeskundig Consult

  • 60 minuten in behandelpraktijk inclusief manuele behandeling – 70 euro
  • 45 minuten online – 50 euro

Vervolgconsulten bestaan uit een combinatie van gesprekstherapie, Bach Bloesems, voedingstherapie, biorelaxatie, DSR/reflex massage, kruidentherapie, aromatherapie. Hierbij wordt per consult gekeken wat op dat moment het best passend is en waar jij je het prettigste bij voelt. Over het algemeen duren vervolgconsulten 60 minuten.

Ik raad je aan minimaal 1x zelf een consult met een reflexmassage, ontspanningsmassage of lymfedrainage te proberen. Genezing gaat meestal veel beter als lichaam en geest gelijkertijd worden behandeld.. Indien mogelijk beginnen we daar al tijdens het eerste bezoek mee.

Als je met stress- of burnout klachten komt krijg je aan het einde van het eerste consult gratis het werkboek Burn-Out mee, zodat je thuis verder kunt verder kunt werken aan je herstel.

Indien je liever werkt met een online consult, dan duren deze standaard 45 minuten en dit kost 50 euro.

Consulten bij jouw thuis – Ca. 25 euro extra – afhankelijk van je woonplaats

Consulten aan huis zijn alleen mogelijk voor Noord en Zuid Beveland en Walcheren. Beperkt beschikbaar. Niet online te boeken. Neem even contact op om te vragen naar de mogelijkheden.

Alle bedragen zijn inclusief BTW.

Er is een pinapparaat aanwezig. Contant betalen kan ook. Het is wel de bedoeling dat je direct na afloop van het consult afrekent.

Indien een consult minder dan 24 uur voor aanvang van het consult wordt geannuleerd of als je niet verschijnt op het consult, kunnen de volledige kosten in rekening worden gebracht