Prijzen per 1-6-2023


Kennismakingsessies (3 sessies voor de prijs van 2)

  • 3x 60 minuten Natuurgeneeskundig consult / massage
  • € 150 voor 3 behandelingen (ter waarde van €225)

Maak kennis met de unieke combinatie van diepte massage en coaching en ontdek wat het voor jou kan doen. Je krijgt 3 behandelingen van minimaal 1 uur voor de prijs van €150,- Tijdens de behandeling bespreken we je klachten en welke mogelijke oplossingen er zijn. Daarna wordt diepte massage gebruikt om pijngebieden/probleemgebieden aan te pakken. Ik gebruik ook etherische olie tijdens de massage. Tevens krijg je (indien nodig) kruidenadviezen om je klachten te ver minderen.

Boek nu!

Natuurgeneeskundig Consult

  • 60 minuten in behandelpraktijk inclusief manuele behandeling – 75 euro
  • 45 minuten online – 60 euro

Liever een los consult? Dat kan natuurlijk ook.

Consulten bestaan uit een combinatie van gesprekstherapie, typologie, DSR/reflex massage, lymfedrainage, kruidentherapie, aromatherapie, Bach Bloesems, voedingstherapie of biorelaxatie. Hierbij wordt per consult gekeken wat op dat moment het best passend is en waar jij je het prettigste bij voelt. Over het algemeen duren vervolgconsulten 60 minuten.

Vervolgconsulten bestaan uit een combinatie van gesprekstherapie, typologie, DSR/reflex massage, lymfedrainage, kruidentherapie, aromatherapie, Bach Bloesems, voedingstherapie of biorelaxatie. Hierbij wordt per consult gekeken wat op dat moment het best passend is en waar jij je het prettigste bij voelt. Een vervolgconsult duurt 60-75 minuten.

Ik raad je aan minimaal 1x zelf een consult met een reflexmassage, ontspanningsmassage of lymfedrainage te proberen. Genezing gaat meestal veel beter als lichaam en geest beiden worden behandeld. Indien mogelijk beginnen we daar al tijdens het eerste bezoek mee.

Boek nu!

Voorbij Burn-Out Traject

Alle bedragen zijn inclusief BTW.

Klik hier om alles over dit 6 maand durende traject (inclusief de prijzen) te lezen. Een traject is de beste manier om je burn-out aan te pakken.

Voordelen van een traject zijn:

  • Je krijgt extra oefeningen via de email waarmee je tussen de consulten aan de slag kunt
  • Je krijgt op elkaar afgestemde consulten waarbij alle elementen die van belang zijn bij burn-out herstel aan bod komen
  • Je krijg extra informatie toegestuurd over belangrijke burn-out thema’s. Dit kun jij weer gebruiken voor je herstel.
  • De gesprekstherapie consulten zijn online. Je kunt dus vanuit je vertrouwde eigen omgeving aan burn-out herstel werken. Wel zo fijn als je heel moe bent.
  • Je hebt een optie om manuele consulten te combineren met gesprekstherapie, waardoor je spanningen en pijn eerder kwijt zult zijn.

Boek nu!

Er is een pinapparaat aanwezig. Contant betalen kan ook. Het is wel de bedoeling dat je direct na afloop van het consult afrekent.

Indien een consult minder dan 24 uur voor aanvang van het consult wordt geannuleerd of als je niet verschijnt op het consult, kunnen de volledige kosten in rekening worden gebracht