Prijzen

Intake gesprek –  90 minuten –  25 euro

Tijdens het intakegesprek worden je klachten en verwachtingen besproken en stellen we een behandeltraject samen.  Indien mogelijk beginnen we ook meteen met de eerste behandelingen (zoals ontspanningsoefeningen, dermosegmentale  reflexologie of biorelaxatie). Als je met stress- of burnoutklachten komt krijg je aan het einde van het consult (en je wilt met me verder) gratis het werkboek Burn-Out mee, zodat je thuis alvast verder kunt werken aan je herstel.

Het intakegesprek heb ik qua kosten zo laag mogelijk gehouden, jij kunt kijken of mijn aanpak voor je werkt. Maar ook kan ik zo inschatten of ik je voldoende kan helpen.

Consult algemeen/combinatie/burn-out/stress/vermoeidheid – 60 minuten – 70 euro

Vervolgconsulten bestaan uit een combinatie van gesprekstherapie, bachbloesems, voedingstherapie, biorelaxatie, DSR massage, kruidenthepartie, aromatherapie. Hierbij wordt per consult gekeken wat op dat moment het best passend is en waar jij je het prettigste bij voelt. Over het algemeen duren vervolgconsulten 60 minuten.

Consulten bij jouw thuis – Ca. 25 euro extra – afhankelijk van je woonplaats

Consulten aan huis zijn alleen mogelijk voor Noord en Zuid Beveland en Walcheren. Beperkt beschikbaar. Niet online te boeken. Neem even contact op om te vragen naar de mogelijkheden.

Alle bedragen zijn inclusief BTW.

Er is een pinapparaat aanwezig. Contant betalen kan ook. Het is wel de bedoeling dat je direct na afloop van het consult afrekent.

Indien een consult minder dan 24 uur voor aanvang van het consult wordt geannuleerd of als je niet verschijnt op het consult, kunnen de volledige kosten in rekening worden gebracht