Over mij

Over mij

Mijn naam is Nanette van der Veen en ik ben gestart met Amplitude Coaching met als doel mensen van klachten als gevolg van chronische stress en burn-out af te helpen. Ik ben gespecialiseerd in natuurgeneeskundige behandelingen bij burn-out, stress, vermoeidheid en overgang. Doel is door middel van (diepte) massage de pijnklachten in het lichaam snel te verminderen. Daarnaast gebruik ik gesprekstherapie/coaching om je inzicht te geven hoe stress ontwikkeld en hoe je hier vanaf kan komen.

Ik ben opgeleid als Gezondheidstherapeut aan de Europese Academie, Antwerpen, een 4-jarige opleiding Natuurgeneeskunde. Daarnaast heb ik aanvullend een 1-jarige opleiding Burn-Out Coach gevolgd aan de Europese Academie, een speciale opleiding voor het natuurgeneeskundig behandelen van burn-out.

Als gezondheidstherapeut ik vanuit uit van het natuurgeneeskundige principe: ‘lichaam en geest zijn één’. Lichamelijke klachten en psychische problemen kunnen niet los gezien worden en kunnen dus ook niet los behandeld worden. Alleen dan kunnen veel klachten kunnen worden verminderd en zelfs weggenomen. Ook wordt veel aandacht geschonken aan je persoonlijkheid, omdat dit een groot effect heeft op je emoties en soort klachten dat je ontwikkelt

Naast mijn praktijk Natuurgeneeskunde al 25 jaar zelfstandig adviseur voedselveiligheid en supplier auditor bij mijn adviesbureau Food Quality Plus. Ik ben in 1986 afgestudeerd als levensmiddelentechnoloog en -microbioloog aan de Universiteit Wageningen. Mijn belangstelling voor goed en veilig voedsel zit er dus al lange tijd in. Dit breid ik verder uit met Amplitude Coaching, want ook voeding is een belangrijk onderdeel in gezond worden en blijven.

Ik haal naast mijn praktijk, mijn inspiratie uit boeken, reizen, fotografie, koken en kostuums ontwerpen. Reizen is voor mij de ultieme manier om nieuwe grenzen te verkennen en om tot rust te komen. De foto’s op mijn website zijn daarom ook bijna allemaal op één van mijn reizen (meestal met man en kids) gemaakt. Als je het leuk vindt kun je mijn reizen ook op instagram volgen. Amplitude Coaching zit overigens ook op instagram en volg me voor inspiratie, tips en nog veel meer.

Over Amplitude Coaching

Voor de behandelingen kun je naar mijn praktijk komen, maar een online consult is ook mogelijk.

Meer weten? Stuur een mailtje naar amplitudecoaching@gmail.com of vul het contactformulier in. Direct online een afspraak maken kan ook door hier te klikken.

Amplitude Coaching is gevestigd in Goes en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 220.38.576.

Het adres voor behandelingen is:

Amplitude Coaching  Statenhof 19 4463TV Goes Amplitudecoaching@gmail.com 

.

Ik ben aangesloten bij CAT (Collectief Alternatieve Therapeuten). Mocht u een klacht willen indien kan dit hier via een onafhankelijk tuchtrecht.