Disclaimer

Het bezoeken van deze website of (digitale) consult bij Amplitude Coaching is geen vervanging van een consultatie van de (huis)arts. De teksten en (digitale) consulten zijn niet bedoeld om (zelf) een diagnose te stellen.

Raadpleeg bij gezondheidsklachten of bij twijfel over uw gezondheid altijd uw arts of medisch specialist

Nanette van der Veen (Amplitude Coaching) beschouwt alternatieve therapieën (zoals beschreven op deze website en besproken in de consulten) uitdrukkelijk als een aanvulling op de bestaande, reguliere gezondheidszorg.

Neem nooit op eigen initiatief geneesmiddelen tot u zonder dat die zijn voorgeschreven door een erkende arts of aanbevolen zijn door een apotheker, afgezien van medicijnen die zijn toegelaten voor zelfmedicatie. Verander ook nooit zelf de dosering van aan u voorgeschreven medicijnen. Vraag hiervoor advies bij een apotheek of arts. Dit geldt ook voor alternatieve medicatie.

Hoewel de artikelen op de website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn geschreven, kunnen er desondanks onjuistheden in staan of incompleet zijn. Nanette van der Veen neemt dan ook geen enkele verantwoordelijkheid over eventuele onvolkomenheden op de website en tijdens een consult.

Nanette van der Veen (Amplitude Coaching) is niet aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik van informatie die op deze website is vermeld of verstrekte informatie tijdens een (digitaal) consult.