Spanningen die ontstaan in het lichaam kunnen door middel van biorelaxatie worden verminderd. Biorelaxatie leert jou en je spieren spanning te herkennen en los te laten. Door oefeningen te doen breng je je spieren op spanning, om ze daarna weer los te laten. Het is dus geen yoga of meditatie, maar actief bezig zijn met het bewust worden van je lichaam en de spanning die daarin huist.

Ook je geest wordt helemaal toe ontspanning gebracht. Het geeft je het gevoel even helemaal ontspannen te zijn. Alsof je even op vakantie bent, relaxt, maar dan gewoon thuis.

Biorelaxatie neemt de oorzaak van de spanning en de klachten niet weg, maar zorgt er wel voor dat je weer even verder kunt.

Tevens kunnen de biorelaxatie oefeningen ervoor zorgen dat je jezelf op elk gewenst moment weer gemakkelijk(er) kunt ontspannen. En zo kun je voorkomen dat je klachten verergeren of weer terugkomen.

We kiezen samen welke vorm van biorelaxatie bij je past en waar jij je het prettigste bij voelt. En wat ook fijn is, biorelaxatie kan ook heel goed bij een online consult.

Direct online een afspraak maken – Contact – Soorten behandelingen