Er zijn 38 Bach Bloesem remedies die kunnen helpen om meer in (emotionele) balans te komen. Door middel van gesprekken stellen we samen vast op welke terreinen je vastloopt en ondersteuning kunt gebruiken. Bach Bloesems bijvoorbeeld zijn heel goed toepasbaar in het geval van mensen met burn-out die weer op de weg terug zijn, maar werken niet effectief genoeg als de burn-out nog heel sterk aanwezig is.

Bach Bloesems (Amplitude Coaching Praktijk voor Natuurgeneeskunde)

Ook kunnen Bach Bloesems heel goed ondersteunen bij chronische vermoeidheidsklachten, angstklachten, verdriet en stress. Het mooie bij deze remedie is dat we hier ook holistisch werken. We kijken niet alleen naar je symptomen, maar zoeken naar de oorzaak van je problemen, en passen de Bach Bloesems daarop aan. Want alleen als je de oorzaken aanpakt, kunnen klachten blijvend verdwijnen of verminderen.

Dr. Bach vergeleek de Bach Bloesems zelf met een prachtige zonsondergang , die ons kan ontroeren of tot rust kan laten komen. Een remedie geeft ons een voorzichtig zetje om het beste te worden dat mogelijk is.

Er zijn heel veel theorieën over hoe de remedies werken. Velen geloven dat dat de energie in de remedie voor een soort trilling zorgen, die emoties weer in balans brengen. Maar hoe de Bach Bloesems werken is eigenlijk helemaal niet zo belangrijk, maar wel dat ze je daadwerkelijk dat zetje kunnen geven dat je nodig hebt.

Tijdens het intake- en vervolggesprekken bekijken we of en wanneer we Bach Bloesems in kunnen zetten voor jou. Dit kan als onderdeel van een van de andere therapieën zijn of als losse therapie.

Bach Bloessems worden vooral ingezet voor emotionele klachten.